Promotii si reduceri

Promotii si reduceri

In cadrul site-ului nostru puteti beneficia de urmatoarele promotii si reduceri:

1. Profesionisti si specialisti in industria cosmetica sau de ingrijire 5 - 40%

Daca sunteti profesionist sau specialist in industria cosmetica sau de ingrijire puteti beneficia de reduceri substantiale la produsele aflate pe site-ul Thetamed. Aceste reduceri pot varia intre 5 si 40% in functie de gama de produse. Pentru a beneficia de aceste reduceri sunt cativa pasi ce trebuiesc urmati:

  • trebuie sa va creati un cont valid in cadrul site-ului Thetamed.
  • contul creat in cadrul site-ului Thetamed trebuie sa contina si date de facturare pentru persoana juridica pe care o reprezentatii.
  • transmiteti la adresa office@thetamed.eu dovada faptului ca va incadrati in categoria de persoane carora li se aplica aceste reduceri (cod CAEN autorizat pentru desfasurarea acestor activitati, diploma de specializare in industria cosmetica si de ingrijire etc)
  • in maxim 24 de ore de la transmiterea documentelor, acestea vor fi verificate iar contul dvs va fi trecut in modulul Profesionisti (daca datele furnizate sunt corecte)
  • veti primi un mail de confirmare de la adresa office@thetamed.eu in momentul in care contul dvs a devenit activ pentru a putea vizualiza produsele speciale pentru profesionisti precum si preturile acestora.
  • valoarea comenzii minime pentru profesionisti si specialisti in industria cosmetica sau ingrijire trebuie sa fie de 400 lei inclusiv TVA.

 

2. Newsletter 5%

Reducerea este valabila doar pentru o singura comanda. Aceasta reducere se aplica pentru clientii ce s-au inscris pe pagina noastra de internet pentru receptionarea newsletterului din prtea Thetamed. Pentru a beneficia de aceasta reducere, dupa inscrierea la newsletter, clientii vor avea nevoie sa aiba creat si cont de client in cadrul magazinului on-line cu aceeasi adresa de mail cu care s-a facut solicitarea de receptionare a Newsletter-ului. In cazul incercarii de a transmite mai multe comenzi incercand sa beneficieze de aceasta reducere, va fi luata in considerare doar prima comanda. Reducerea de 5% se poate aplica intr-o perioada de 6 luni de la data inscrierii la Newsletter.

3. Clienti Aromazen 5 - 10%

Clientii Aromazen beneficiaza la prima comanda in cadrul magazinului on-line Thetamed de o reducere procentuala de 10% din valoarea produselor. Reducerea se va aplica dupa ce va fi introdus codul de pe voucherul primit de la partenerii nostri (Aromazen). Codul este de forma ZEN000- ...... Comenzile vor primi reducerea si se va efectua livrarea dupa verificarea autenticitatii faptului ca sunteti clientii ambelor companii. Atentie, identificarea se face in baza adresei de email!

Dupa livrarea primei comenzi din cadrul magazinului Thetamed, clientii Aromazen vor beneficia de o reducere permanenta de 5% atasata contului lor creat in cadrul magazinului online Thetamed. Pentru a beneficia de aceasta reducere nu va mai fi nevoie de introdus nici un alt cod de voucher.

Transportul pe raza Municipiului Iasi si zonelor rezidentiale adiacente este gratuit indiferent de valoarea comenzii!

Inscrie-te la newsletter pentru informatii suplimentare, oferte speciale sau promotii.